epilaredefinitiva.info Web analytics

Noblezza Beauty Lounge Bucuresti

Epilare definitiva SPL

Noblezza Beauty Lounge practică epilarea definitivă, folosind un patent unic al tehnologiei Yperion – Franța. Aparatul oferă un tratament precis, rapid și confortabil, rezultatele procedurii de epilare fiind net vizibile chiar după prima ședință, în maxim 7 zile de la efectuare. Yperion este conceput pentru a minimiza riscul oricărei erori și trateaza 4 tipuri de piele.

Epilare definitiva

Epilatul zilnic, saptamanal, lunar este o problemă pentru orice femeie. Metodele clasice de epilarare prezintă, fiecare, câte un dezavantaj: cu lama, firul de păr devine din ce in ce mai gros și neplăcut, epilarea cu aparatul este dureroasă, iar cu ceară există riscul apariției foliculitei. Soluția acestor probleme este, fără îndoaială, epilarea definitivă. Pentru ca pielea ta sa fie fină, netedă și perfect epilată tot timpul anului alege un program de epilare definitivă. Îți explicam, pe larg, ce înseamnă acest lucru:

Epilarea progresiv definitivă cu lumină pulsată garantează o eficiență de până la 85-90% în eliminarea părului nedorit. Procesul, total neinvaziv, constă în direcționarea pulsurilor luminoase către pigmentul din firul de păr (melanina). Firul de păr este încălzit, iar dacă acesta se află în faza de creștere – anagenă – atunci rădăcina va înceta să producă alt fir.

Cum ne pregătim?
Înainte de prima şedinţă din tratamentul de epilare definitivă cu SPL, pacientul trebuie să nu se fi epilat prin smulgere în ultimele 10 – 14 zile pe zona aleasă. În schimb, este necesară epilarea cu lamă sau cu cremă cu o seară înainte de începerea terapiei pentru ca aceasta să fie cât mai eficientă. Firele nu trebuie să fie crescute mai mult de 2 mm pentru că o parte din lumină se pierde pe lungimea acestora, în loc să fie toată direcţionată către rădăcină şi să o distrugă.

Rezultate
Vei fi uimită să observi că vei scăpa de o parte – aproximativ 70 – 80% – din părul nedorit chiar de la prima şedinţă. După 10 – 14 zile de la procedură, părul nedorit va dispărea în proporţie de peste 90%.

Recomandări
Cele mai bune rezultate se obțin în cazul unei persoane cu pielea albă și firele de păr negre. Tratamentul este recomandat persoanelor care prezintă fire crescute sub piele și celor care suferă de foliculită. Înainte de începerea tratamentului este nevoie de o perioadă minimă de 15 zile de la ultima epilare prin smulgere. Este nevoie de o epilare cu cremă sau lama cu o seară înainte de procedură.

Cautari:

Bucuresti Centre de epilare definitiva , , , , , , , ,

Profile asemanatoare

Spuneti-va parerea

Votati prin click pe steluta :

Recomanda

Captcha Verification
captcha image

Solicitare informatii

Captcha Verification
captcha image

Despre portal

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. www.epilaredefinitiva.info isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Nota: www.www.epilaredefinitiva.info nu detine si nu intermediaza comercializarea de produse si/sau servicii listate pe site